Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2013, 01:18 AM   #119 (permalink)
Senemmms
Üsteğmen

Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Been geldiiiim
Evet çok ara verdim maleef. Nedense bi fırsat olmadı okadarda yoğun olduğum söylenemez ama elim bir türlü gitmedi. Bu geceye kısmetmiş
Ahh buraya yazmayı çok özlemişim. Bu hep başladığım bi işten hemen sıkılmamdan başladığım işi tamamlayamayışımdan oluyor biliyorum. Bende öğrenicem sabrı zamanla daha 19 buçuğum hihi :)
Yazmasamda girip bakıyorum ama, arada böyle tekrar toplu meditasyonlar şifalanmalar olsa güzel olur bence.
Buarada bir aydır tatildeyim 25inde biticek inşallah. Tatile fazlasıyla doydum sanırım. Eskişehiri özledim sanırım

Imm neler yapıyorum..
Kitap okuyorum sanırım yaptığım en güzel şey o. Ben tek kitaptan gidemiyorum illa iki tane olucak oyuzden birincisinin adı; ''Onu Değiştiremedim Kendim Değiştim''
Diğerinin adı ''Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak''
Aslında bu ikinci kitap; İstanbul'a gittim ben 10 günlüğüne arkadaşlarımı görmeye. Buse diye çok yakın arkadaşımda kaldım. Ben gittim 2-3 gün sonra taşınmaya karar verdiler. Taşınırlarken kitaplığını döktü hep birden bana bu kitabı verdi ''bu tam senlik al seversin sen böyle kitapları'' dedi. Aldım hoşumada gitti. İçinden sözlerde paylaşıcam size küçük bi kitp ama epsilon yayınlarının. Yazarı Dle Carnegie. İlk yazdığım kitabın yazarıda Auriela McCARTHY. Oda kuraldışı yayınlarının.
Ben öyle birden bana verilmiş kitapları geri çevirmem vardır bi şey bu bana geldiğine göre derim. Ki iyikide demişim :) Ya tamam uu hayatımı değiştirdi falan demiyorum burda ama moral bozuldukça yada yatmadan önce güzel ruyalar görmek için okuyorum ki 3gündür müthiş rüyalar görüyorum yada ben kendimi öyle ayarlıyorum. Güzel dilekleri okuyup yatıyorum sonuçta, kötü şeyleri düşünüp değil. Mesela dün gece yeşil bir gölde yüzüyordum ama ben böyle güzel yeşil görmedim. Suda okadar temizdiki. Şaşırıyordum bu nasıl olur diye :)
Ama bidakka ''Onu Değiştiremedim Kendim Değiştim'' kitabını; hayatında affedemediği insanlar olan, başkaları odaklı yaşayanlara KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM. Çünlü affettikten sonra yaşanan büyülü mucizeleri okudum. Sadece affetmekte değil bırakmak. Hani bişeylere okadar odaklanırızki farkında olmadan bu onada sizede zarar verir;düşünceler inanışlar kendimize olan yargılarımız yada başkalarına. Sadece bırakmaktan bahsediyorum. Kabul etmek bırakmak. Bide böyle deneyin bakalım :)
Sanırım bitirmeliyim artık. Sizi seviyoruum iyi geceler

Aa buaarada bugün 18 şubat benim biricik canım annemin doğum günü onu yerim. Allahım annemi babamı kardeşimi bana bağışlasın.
Canım annem benim iyiki benim annemsin.
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla