Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bugün 10. gün yine bakış açısına vurgu yapan bir rüya gördüm kadın kimliğimle ilgili. Sanırım şifalanıyorum bu konuda. Bir kız çocuğu vardı rüyamda gözleri hastaymış. Bana " ben hastayım "dedi "gözlerim hasta benim" Baktım çok kötü görünüyordu. Buna incir sütü iyi gelir incir sütü bulmalıyız dedim. Bir ağaçtan bir yaprak kopardım. İncir olup olmadığına karar veremedim. Sonrasında ise bir incir ağacı buldum yaprağını kopardım. Yaprağın dibinden akan sütü kızın gözlerine sürdüm " bu sana iyi gelecek" dedim ona. İncir kadınlık organını temsil eder rüya da yani kadın kimliği. Gözlerin hasta oluşu ise bakış açımda hastalık. Rüyanızda ki her insan sizin bir duygunuzdur arkadaşlar. Rüyalarınızda gördüğünüz insanların adlarına, sizin için anlamına bakmalısınız. Kızın babası Arif abi tanıyorum adı önemli, kişiliği. Arif bilen bilgili sezgi sahibi demek. Bu tesadüf değil. Ayrıca o insan benm çok sevdiğim saygı duyduğum biridir. Bu manada da rüyamdan çıkarmam gereken anlam genelde iyi. Sonra biri vardı. Bir avcı ateş etti ve bir güvercini vurdu. Ben çok hayıflandım. Eyvah dedim vurdu hayvanı tüh. Havada biraz duman oluştu yandı kuşun kanatları. Fakat az sonra kuşun ölmediğini canlı olduğunu gördüm. İyileşmişti. Bilirsiniz, güvercin üstelik beyaz güvercin barış demek. Birileriyle olan kavgalarım bitiyor demek ki Kim bilir belkide kendimle olan savaşımdır sona eren. Ve sabah aynada yüzümü yıkarken çok farklı bir şey gördüm arkadaşlar. Çok ilginçti. Kendinden emin ve sakin bir kadın. Gördüğüm kişiyi sevdim, kararlı ne istediğini bilen bir görüntüsü vardı. Demek ki dün ki halim bazı yaralarımın deşilmesi sonucunda içimi acıtan bazı duygularım su yüzüne çıkmıştı. Bu gün ise bu manada şifalandım. Hamd olsun. Gerçekten şu an içimde müthiş bir huzur hissediyorum ve dinginlik. Her gününüzün güncesini tutun arkadaşlar. Böylece adım adım farkındalık kazanır ve her adımda biraz daha sonuca yaklaşırsınız. Rüyalarınızı çözümleyebilmeyi öğreniniz lütfen. Çünkü rüyalar size gerçek hayatta rehberlik ederler. Sağlıkla kalın. |