Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2013, 09:22 PM   #9 (permalink)
bumbada
Üsteğmen

Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: offffff böyle işte ..... :(

ben kilolu şansiz beceriksiz umutsuz kendine güveni olmayan asosyal .

tebrikler bunları diğer bir milyonuncu insansınız ! Bu sıfatları kendine takan sen olduğun gibi bunların olumlularını da sen yapacaksın kendine . bak mesela anadolu lisesindesin bu düz liseli olanlara göre bir şanstır.
kilonun olması iyi , amaçsız bir insana bile amaç kazandırır , spora yazıl hem rahatlarsın .

.becerememmi rezil olurmuyum diyenkendinin insan olup hatta yaşadiğindan emin.olmayan her saniye daha önce felaketler yaşadiği için başina felaket kötülük yikim yaşacayacak diye korkan ruhu zindana kapatilmiş bedeni zaten kayip kontrolü eline alamayan dalip giden yoldan geçerken arabayi farketmeyen ya daha neler neler kisaca bana mal diyebilirsiniz

ben de bir ara öyle düşünüyordum ama sonra yeter lan yeter dedim . bu hayat benim rezil olacaksam kendi davranışlarımla rezil olurum hem rezil olmak o kadar da kötü bir şey değil . onlara göre rezillik bana göre vezirliktir dedim sonra . ben niye düşüneyim ki her şeyi şimdi onlar düşünsün ! dedim .

olumlu bakmaya çalış her şeye , olumsuz gördüklerinde bile olumlukuk göreceksin .
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla