20-02-2013, 12:30 AM
|
#43 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1,315
20 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
Bugün 11. gün ara verdim telkinlerime. Sıradan bir gün. Pek bir değişiklik yok. Sadece yeni bir resim kursuna niyetliydim. Hikmet beyi aradım ve Perşembe günü için randevu aldım.Gelişim değişim yolculuğuma devam. İki günü birbirine eşit olan ziyandadır. Demiş ya Sevgili Peygamberimiz işte ben de o yüzden her günüme bir önceki günden daha başka şeyler eklemeye çalışıyorum. Bu arada ilginç yazmayı unutmuşum uzun zamandır yazmadığımdan, cümlelerim düşüyor. Eh toparlıcaz bakalım, ne varsa eskiye dair yenileri ile değiştireceğiz. Eski kıymetli şeyleri atmak yok ama onlar en güzel yaşanmışlıklar, tecrübeler hayatta. Ne demiş Sevgili Mevlana " Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım." Sevgimle | Isik hanim yazdiklarini zevkle okudum , yazdiklarin samimi, anltimin cok hos ve duzgun bir dille yaziyorsun, diger yazilarinida zevkle okudum, sen bir yazar olmalisin, bu basladigin hayat yolunda sana ictnlikle basarilar diliyorum.
Yazilarinin takipcisiyim, devamini bekliyorum |
| |