Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2013, 01:36 PM   #82 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

"şöyle düşüncelerimi takip ettiğimde acı çekmeyi seviyor sanki bilinç altım bunu anladım umutsuz cümleler kurmaktan hayat ümitsiz bakmaktan zevk alıyor dün bunu fark ettim esk günler eskiden çektiğimiz rezilllikleri yine istiyor bilinç altı" Sevgili atmaca42 Neden bunları istiyor bilinçaltı biliyor musun? Çünkü bu onun kolayına gidiyor. Böylece sorumluluk almayacak, güçsüzüm, yalnızım, zavallıyım. İşte bunlarla avutur kendini ve sorumluluklardan kaçar. Düşünsene başkasını suçlamak kolay ama ben yaptım diyebilmek bir hataya yürek ister. Yan gelip yatmak kolay ama risk almak, koşmak denemek yorulmak. Belki başarmak belkide başaramamak hepside azim cesaret ve bilek işi. O yaptı, öteki yaptı, beriki yaptı. Hep başkalarını gösterir nefis, bir başka deyişle ego. Bu onun kolayına gider. İşte bunun için mücadele, bu bir nevi nefis mücadelesi. Korksak da yılmayacağız. Yıkılsak yeniden kalkacağız. Ya kahraman ya da kurban olmayı seçeceğiz. Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul'a bir tepeden bakmış ve demiş "İstanbul ya sen beni alacaksın ya da ben seni" İşte ben de kendime diyorum bunu, ya sen bana uyacaksın ya da sen bana uyacaksın. Başkada yolu yok bunun. O kadar kararlıyım yani.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla