Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2013, 10:35 AM   #90 (permalink)
atmaca42
Teğmen

atmaca42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
59 Mesajinıza toplam 87 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
atmaca42 is on a distinguished road
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

evet değişimi öenmsiyorum ve başaracağıma inanıyorum ve başarmalıyım (ALLAHIN İZNİ İLE) ben içe kapanıklığım yüzünden çok şeyler kaybettim iletişimim zayıf olması duygularımı ifade edememenin bedelini ödedim çok bazıları iletişimin gücüyle işini götürürken ben bu konuda eksik olmamım yüzünden mahrum oldum çoğu şeyden şimdi ALLAH böyle bi fırsatı sundu çünki hayatta tesadüfe yer yok diyenlerdenim herşey bi sistem ve düzenin gerekliği bizim de bugün burada olamamızda diledi yaratıcı değişime katkı için her ALLAHTAN ama sebebler dairesinde ben mesela eğitim telkinleri dinliyorum bugün ingilizce çalışayım dedimn ve gerçekten kolay öğrendiğimi gördüm telkinler sebeb bunu isteyen yaratıcı onun için değişime inanıyorum ve başaracağıma inanıyorum diğer insanlar dan farkımız ne diyorum kendi kendime onun için uğraşmalıyız 3-5 ay ne dinlememiz gerekecekse dinleyelim kul olarak gerğini biz yapalım değişimi ALLAH lutfeder zaten ....
atmaca42 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla