Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2013, 11:18 AM   #92 (permalink)
atmaca42
Teğmen

atmaca42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
59 Mesajinıza toplam 87 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
atmaca42 is on a distinguished road
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

aynen insan bilmediğinin düşmanıdır derler bende iş yerimde dinliyorum arkadaşın biri gördü anlattım güldü bende uğraşmadım anlatmaya çünki anlamaz bende mesela bu siteyi yeni bulmadım 3-4 yıl önce buldum ama ne dedim saçmalık olurmu böyle şey dedim amaaaa ozaman akıllı davransaydım reddetmeseydim belki bugün çok yol kattetmiş olacam ben bu huyumu babmdan alıyorum yani herşeyi reddetme huyumu bişeyi kolayca kabul etmiyorum mantıksız buluyorum vs... ama o reddetttiğim şeylerde daha sonra başıma geliyo bi şekilde o karşıma çıkıyo eşek kafam diyorum kendi kendime bunu neden daha önce böyle yapmadım felan diye sızlanıyorum yanı biraz bu konular sofistik konular herkesin anlamasını beklemeyiz aynı zikir çalışması gibi yani insan oğlu herşeyi somut olarak görmeli duymalıki inana bee mubarek sen ALLAHI cenneti cehennemi cini meleği görmüyorsun diye bunlar yokmu yani ana rahmine düşemeden önce çocuk etiyle kemiyle mi düştü oda yok tu bunun gibi yani oksijenini de görmüyoruz ama olmassa ölürüz gibi yani uzun lafın kıssası herkesin anlamasını beklemeyin
atmaca42 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla