Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2013, 11:18 AM   #794 (permalink)
zeytin85
Teğmen

Tesekkür: 32
39 Mesajinıza toplam 84 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zeytin85 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

arkadaşlar aslında bu konuyla alakalı yeni konu açmak istedim ama konu açma kısmını bulamadım bu sefer kaybolmuş.yine bir hüsran günümdeyim 1.5 yıldır her ay aynı hüsranı yaşadığım gündeyim.hamile kalamıyorum.1,f yıl önce düşük yaşadım sonrasında tekrar hamile kalamdım denemediğim yöntem kalmadı aşılama iğne ilaç hiç bir sorun yok ama olmuyor doktorum en son istersen tüp bebek yapalım dedi ama biz bi sorun olmadığı için beklemeye karar verdik.hiçbişeyden zevk alamaz oldum çevremde olup biten onca güzel şeyi görmezden gelip sadece bebeğe odaklanmış durumdayım.Allahım beni affetsin dua bile etmek gelmiyo içimden buda beni dahada kötü duygulara itiyor.çevremde hep hamile ve bebekler.her ay aynı olumsuz sonuçla karşılaştığım gün o günü zehir ediyorum kendimede eşimede.ne yapsam hangi yolu denesemde olmadı telkinler yaptım olmadı.doktorum düşünme olur diyo ama zaman geçtikçe kafamdan atmak yerine tarsm tersi dahada saplantılı bir şekilde takıyorum bu konuya.sanki bidaha hiç çocuğum olmucakmış hissine kapılıp boğuluyorum resmen.yakın zamanda bi tanıdığımın çok ileri bir yaşta istemeden hamile kaldığını duydum ve 2 çocuğuda var ağlayıp duruyo istemiyo bebeği.diyorum ben bu kadar isterken istemeyen insanlar hamile kalıyo Allahm beni affetsin isyan etmiş gibi oluyorum rüyalarımda bebeğimin olduğunu hamile kaldığımı görüyorum sonra sabah uyandığımda inanılmaz üzülüyorum hepsi rüyayı diye.arkadaşlar ne yapıcağımı bilemiyorum biliyorum vakti zamanı gelmeden olmaz hiçbişey ama ben b bekleme zamanında sanki kendimide beklemeye almış gibiyim.kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım ama eşimle bile konuşamıyorum artık bu konuyu çünkü üzülüyo ve kafama tatktığım için çok sinirleniyo.benim gibi olupta bebeğine kavuşan varmı yada bunun kısa sürede olmaı için bi formülü varmı?yani falcıya falan gidiyim diyyorum artık belki kafam rahatlar diye.
zeytin85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla