Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Mesela size şöyle bir örnek vereyim. benim yıllardan beridir huyumdur, tanıştığım insanlara burçlarını da sorarım. Eskiden hayatımda daha çok oğlaklar vardı. Teraziler vardı. Şimdiler de ise hayatımda akrepler, başaklar, kovalar var. Şimdi, oğlaklar beni her zaman ciddi zorlayan insanlardır. Yoran ve üzen. Terazilerle de pek fazla anlaşamam. Mesela başak burcuyla ikiz burç gibiyzdir. Hayran olduğum karakterde insanlardır. Akreplerle iyi anlaşırım bunun gibi. Yani demek ki oğlaklarla olan meselem de bir değişim olmuş ki bu insanlar hayatımdan çekilmişler. Bana öğrettikleri neydi bilmiyorum ama hayatımda ki rolleri ya bitti ya da onlardan öğreneceğimi öğrendim. Akrepler edebiyatı ve sezgileri güçlü insanlardır. Kovalar ise sezgileri çok güçlüdür, özgürlüklerine çok düşkün insanlardır, sanatsal faaliyetlerde başarılıdırlar. Ayrıca zamanı iyi kullanan tuttuğunu koparan insanlardır. Oldukça çalışkandırlar, ne istediklerini genelde bilir ve ona ulaşana kadar da yılmazlar. Başaklar sadakate çok önem verirler, esprili, ciddi insanlardır. Kullanılmaya asla gelemezler. Yalana tahammülleri yoktur. Aile önemlidir, çocuklarına çok değer verirler. Onlardan eğlenerek öğrenirim. Yani demek ki enerjim değişmiş ki ben hayatıma farklı karakterdeki insanları çekmeye başlamışım. Anlatabiliyor muyum? |