Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2013, 04:50 PM   #102 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Terapideyim, yıllar öncesi. Kötü çok kötü bir gün geçirdim. Yağmur çok yağdı, ıslandım, tramvay çalışmadı yolları su bastığı için. Geç kaldım terapiye. İçeri girdim odadan. Faik Hocam. Hayranıyım sözlerinin, gözlerinin, bakışının, gülüşünün. Başka bir dünya, e bir de doktorum ya ayrı seviyorum onu. İçeri girdim, öfkeli, telaşlıyım. koptu beklerken kolyem, yapmaya çalıştım. Karıştı bir yandan "öf be!" deyip attım onu çantama. Sudan çıkmış balık misali sırılsıklamım. Üzerimde kaç saattir ıslak elbiselerim. Faik hocam beni sakinleştirmek için bir şarkı açtı hemen. "Ağlamak güzeldir. Süzülürken yaşlar gözünden sakın utanma" Sezen Aksu söylüyor. Birden sakinleştim, ısındım, huzur doldu yüreğim. Şaşkın Faik Hocam " ben sen ağla diye açmıştım şarkıyı, oysa sana iyi geldi" :))) Eh ben böyleyim, bir şarkı bana ilaç gibi gelir.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla