Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2013, 09:13 AM   #797 (permalink)
UqUr
Teğmen

Tesekkür: 76
82 Mesajinıza toplam 330 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UqUr will become famous soon enoughUqUr will become famous soon enough
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Konu çok hoş. Ben de yazayım :D

Yaşım 21. Okulmuş, dersmiş, sınavmış iyice bıkmıştım ama yaz tatilinin ortasında oturup KPSS çalışmaya başlamıştım. Çalışırken bir ara başımı kaldırmış ve penceren dışarıda tam karşımda, gökyüzünde süzülen bir uçurtma görmüştüm. Aklıma kendi çocukluğum gelmişti, hayatım boyunca hiç uçurtma uçurmamıştım, kendimi bildim bileli evde kitaplarım başında okuyup duruyordum. Gözlerim dolmuştu, tarifi imkansız bir ruh hali içinde başımı önüme eğip ders çalışmaya devam etmeye çalıştım ama aklım hala uçurtmadaydı. Ancak duruma hiç takılmadım, yani "Lanet olsun, ben böyle şeyler hiç yaşayamadım, berbat bir çocukluğum oldu." gibi şeyler söylemedim. Ertesi gün cep telefonuma inanılmaz alakasız ve gerçek olamayacak kadar garip bir anda bir arkadaşımdan şu mesaj geldi: "Kanka uçurtma aldım gel uçuralım : )" :D

İnsan böyle anlarda içinizde en gizli yerlerde olanları dahi bilen ve sizi sürekli seven bir yaratıcının olduğuna daha çok inanıyor.

UqUr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla