Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2013, 09:03 AM   #118 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: hayırlısı bakalım

Ben de sizin rüyacı teyzeniz gibi oldum:) Ben bir rüya gördüm mü dayanamam. Hemen anlamına yoğunlaşırım. Bugünki rüyamı daha net hatırladım sabah çok mutlu oldum. Öncelikle rüyalarınızdan uyandıktan sonra ne hissettiğinize odaklanın. Yani sıkıntılı mı uyandınız? Rahatlamış olarak mı? Sonra rüya içinde ki duygular önemlidir. Rüyada korkuyor muydunuz, bir şeylerden mi kaçıyordunuz? Kavga mı ediyordunuz, telaşlı mıydınız? gibi. Sonra anlama yoğunlaşın. Bir de yatmadan önceki duygu durumunuz önemlidir. Hani istihare namazı vardır. Kılar, niyet edersin ve rüyanda niyetinin senin için hayırlı mı değil mi olduğunu öğrenmek istersin. Onun gibi. Yatmadan önce düşündüğümüz şeylerde bize yol gösterir. Niyet olur düşünceniz gece ona cevap gelir. Bunun bilincinde olmak gerekir. İngilizce bir kelime gördüğünüzü söylemişsiniz. Anlamı akıcı demek, süper. Demek ki akıcı bir ingilizce niyetiniz var. Öyleyse siz yolda olun neticesi güzel olacak. Ayrıca şu da var ki ben bu yorumunuzdan telkinlere ara verdiğinizi görüyorum. Süreci baltalamayın derim ben. Bilinçaltı çok fazla korktu değişimden. Gün içinde devamlı kendinize telkinlerde bulunun hatta şöyle bir olumlama yapın " Güvendeyim, her gün değişim süreci benim yararıma devam ediyor. Güvendeyim." Değişimden çok korkuyor demek ki. Ben yıllardır çok fazla olumlama yaptığımdan değişim beni artık o kadar korkutmuyor. Alıştı bilinçaltı benim ordan oraya zıplayıp durmama:)
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla