Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2013, 01:41 PM   #29 (permalink)
seniha.
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU

Kuran'da "Allah istemedikçe siz isteyemezsiniz" buyruluyor.Bizi sevgili yaratanımıza yaklaştıran şeyleri yaptıkça çeşitli hediyeler karşımıza çıkıyor. istediğimiz bize veriliyor, fırsatlar karşımıza çıkıyor, o fırsatları yakalayıp değerlendirmek lazım. bazen cennet esintisi olan huzurla kaplanıyor insan. insanlara yardım etmek çok önemli. insanlara yardım ettikçe ,Her şeyin sahibi de bize yardım ediyor. bu yardımın illa maddi olmasına gerek yok. manevi yardımlar da yapılabilir. bir insanın bir ihtiyacı giderilebilir. o zaman yaratan da bizim ihtiyacımızı gideriyor. peygamberimiz bir hurma da olsa verin diyor. dün akşam başım çok ağrıyordu. erkenden yattım. limon suyu içmek benim baş ağrıma iyi geliyor. yaklaşık 2 saat sonra baş ağrım düzeldi. bir de içime bir huzur doldu. içim enerji ile doldu.feci bir başağrısından sonra enerji ile dolu olmak . düşünebiliyor musunuz. o an içime e- motivasyon sitesini aç diye bir düşünce geldi. açtım. site çok gelişmiş. çok güzel şeyler var. uzun süreden beri o siteye bakmıyordum. bize yüksek benliğimizden gelen düşünceleri yakalayıp uygulasak isteklrimizi daaha çabuk gerçekleştiriceğimize inanıyorum. bu arada Louise Hay'in pozitif gücün büyüsü kitabını okuyorum. önceden o kitabı okumak için okumuşum. :) şimdi uyguluyorum .
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla