Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2013, 06:59 PM   #4 (permalink)
deepf

Tesekkür: 2
11 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
deepf is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ YAPTIRAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!!!!!

merhaba arkadaşlar ben 2 yıl kadar önce hayatım değişti.com ile tanıştım
öncelikle ego telkinini uzun bir süre dinledim ve gerçekten faydasını gördüm,insanları affetmeye başladım,insanlarla göz teması kuramıyordum ,şu anda inanılmaz bir şekilde kendime güvenim geldi artık insanlarla rahatça diyalog kuruyor ve göz teması kuruyorum.sonrasında bir süre telkinlerden uzak kaldım (1 yıl kadar) nedenini bilmiyorum ama sonra tekrar dinlemem için birşeyler beni dürtüyordu sanki.
ego,suçluluk duyguları ve kendine güven telkinlerini büyük bir sabırla 21 'er gün dinledim ve 3 'er gün ara verdim .bununla beraber olumlama ve nefes çalışmaları yaptım
sonunda isme özel telkin yaptırmaya karar verdim .para bolluk telkini ve çocuklarım için tüm beyin kapasitesi telkinlerini yaptırdım.
ARKADAŞLAR BU KISIM ÖNEMLİ FAYDASINI GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
Para bolluk telkinini 21 gün dinledim .ilk başta tek gerçekleşen ,mide bulantısı,baş ağrısı, sinirlilik hali idi ,ama sabır gösterip akşam uyurken 21 gün 3 tur dinledikten sonra (aralarda 3 gün dinlenme) inanılmaz bir şey oldu ve ummadığım bir anda beklediğimden fazla para kazanmaya başladım ve hayalimdeki bolluğa kavuşmaya başladım

Bir diğer telkin olan tüm beyin kapasitesini çocuklarıma uyurken 21 gün 3 tur dinlettim ,çok faydasını gördük,çocuklarımın başarısı arttı ,daha çok kendilerine güveniyorlar ve dersleri daha kolay algılıyorlar.

Sabırlı olup uzun süre dinlendiğnde faydalı oluyor ,fakat yarıda kesmemek ve hergece en az 10 saat dinlemek gerek(21 gün 3 tur)yani faydası yavaş yavaş ortaya çıkıyor ama kalıcı oluyor
Gelelim ÇEKİRDEK İNANÇ çalışmasına ,yaptıralı 36 gün oluyor,olumsuzlama ve olumlamaları düzenli yaptım,telkinlerde 10 ar gün 4 tur dinleniyor şu an 2 tur dayım,1.tur sonunda gerçekten bir rahatlama,güven ve mutluluk hissi oluştu ,fakat 2. turda sürekli sinirli ve mutsuz hissediyorum sebebi içte olan hislerin dışa vurması olabilir bilemiyorum fakat sabırla dinlemeye devam ediyorum şu anda başka bir gelişme yok,gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edicem

sevgiyle kalın
deepf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla