Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2013, 11:03 AM   #106 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

bunu okuyunca içimde mutlulluğu hissettim..
Teşekkürler...:))
Hayat paylaşılınca güzel. Yaşanınca güzel hayat. Elimizde o kadar güzel şeyler varken, neden daha azıyla yetiniyoruz ki bizler? Allah elma yaratmış, sonra onu çeşitlendirmiş sıkılmayalım diye. Mesela ben yeşil elma yiyemem, dişim kamaşır. İşte o zaman başka çeşidi çıkar karşıma. Portakal, mandalina, greyfurt, turunç hepsi aynı aileden. hangisini seversen. Hadi tadı güzel diyelim, kokusu başka güzel. Ya da iğrenç görünseydi. Pis bir şeye benzeseydi. O zaman napardık. Mecburen yiyecektik. Ne kadar da önemsenmişiz. Ne kadar esirgenmiş, ne kadar sevilerek yaratılmışız. Şu dünyada hep güzelliklerle karşılaşsaydık cennetin ne anlamı olacaktı ki. Her şey zıddıyla bilinir. Soğuk olmasa sıcağı, açlık olmasa yediklerimizin kıymetini bilemzdik. Suyu içeriz gün boyu, öylesine içer gideriz farkına bile varmayız tadının, ne kadar kıymetli olduğunun. Oysa oruç tuttuğumuzda ilk o suyu elimize alır bir nefeste bitiririz. Sanki hayatı içimize doldurmuş gibi hissederiz. Yokluklar bize kendimizi kötü hissettirmesin. Olmalı, olacak yoksa derdik cennette. " E buranın dünyadan ne farkı var? Bizde cenneti bi şey sanmıştık"
Eh ben bir konuşmaya başladım mı susmak bilmem. teşekkür ederim güzel sözleriniz için. En güzelini diliyorum size ve sevdiklerinize, teşekkürler heromaster:)
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla