Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2013, 09:12 PM   #87 (permalink)
katıhal fizigi
Teğmen

katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Işıklı yol teşekkürler yorumun için :)) Aslında yüksek benlik konusunda söylediklerine katılıyorum. Yukarıda yazdığım ''Meleklerimle iletişimim devam ediyor '' cümlesiyle de aslında onu kastediyordum ama çok dillendirmek istemedim... Telkinlerim konusunda da aslında zamana sadık kalıyorum. Yani Özlem Hanım'ın söylediği döngüyü tamamladım. O yüzden artık çok da günleri saymıyorum yaklaşık 3-4 haftada bir 3 gün ara vermeye özen gösteriyorum. Bilmiyorum hatalı mı yaptığım???İşim konusunda da bir süre yazmak istemiyorum; çok fazla özele inmek istemiyorum artık; ilerde belki:)))))İlgin için sonsuz teşekkürler :)))
Bu arada bir şey keşfettim, ne zaman telkinlere ara versem hasta oluyorum...Bu sene hastalandığım kadar hiç bir sene hastalanmadım doğrusu ve bu kadar da uzun süreli...Bir de bu aralar sanki yeniden içime kapanmaya başladım. Daha doğrusu insanlarla konuşmam da sıkıntı yok da topluluk ürkütüyor yine beni :))))Çok kaynaşamıyorum sanki insanlarla...Ama ben çok cana yakın biri olmak istiyorummmm:)))))
Odamı yeniden toparladım; tertemiz yaptım, gereksiz her şeyi attım çöpe :)))Enerji geçişlerine izin vermek lazım :)))Bir de liderlik, yöneticilikle ilgili telkin yaptırsam mı diye düşünüyorum ama listem çok kalabalık; çok mu ağır gelir, bilemiyorum...
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla