Alıntı:
beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı
bende aynı durumdayım şu an samimi arkadaşız yakında sevgiliside olur. ışıklı yol senin dediğini yaptım işe yaramadı kopamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum :(( telkinlerde etki etmiyor sanki 20 günü geçti. |
Sevgili arkadaşım, öncelikle telkinleri bir kurtarıcı olarak adlandırmayın. Telkinlerin amacı sizin en derinde ki kendinizle ve hayatla olan negatif inançlarınızdır. Dışarıdan gelecek her hangi bir yardım değil. yani diyelim ki kendi hakkında ki değersizlik inancın değişecek ve artık kendini daha değerli bulmaya başlayacaksınız. Hayır diyemeyen bir insanken artık, kendinizi ezdirmeyecek bazen çekip gitmeyi başaran olacaksınız. Size ilişkiler için Seda Diker'in videolarını dinlemenizi önerebilirim. O bu konuların uzmanı. Birde şöyle bir yöntem deneyin. Sevdiğiniz kişiye mektup yazın, her gün yapın bunu ( tabi bunu göndermeyeceksiniz. Yazın yazın ve sonra da artık bu beni üzen duygularımdan özgürleşiyor ve karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı, sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkiyi seçiyorum diyerek yakın o mektubu, küllerini havaya savurun yada tuvalete atıp sifonu çekin.) Bunu defalarca yapın gerçekten çok daha iyi hissettiğinizi göreceksiniz. belkide ilişkinizi düzeltebilmeniz bile olası. Değilse gerçek mutluluğu bulabileceğiniz biri mutlaka çıkacaktır karşınıza.