Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2013, 02:19 PM   #800 (permalink)
zeytin85
Teğmen

Tesekkür: 32
39 Mesajinıza toplam 84 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zeytin85 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kişiye özel telkinler bölümünde hamilelikle ilgili telkin var. Acaba onu mu deneseniz. Merak ettim kaç yıllık evlisiniz? ben 17, 18 yıl sonra çocuğu olan insanlar duydum. İmtihan işte bu da sizin imtihanınız. O çocuk istemeden çocuğu olan insanın da öyle bir imtihanı var. Hikmetinden sual olunmaz derdi lisede ki edebiyat hocam. Çok severdim bu sözünü. Allah yardımcınız olsun. Bir de zikirlere baş vurabilirsin. Yıllar öncesinde bir arkadaşım vardı. Çocuğu olmuyordu. Öyle ki tüp bebekleri bile olmuyordu. Benim bir tanıdığım vardı. Adına hacıanne diyorlardı. Ona götürdüm onu. O da arkadaşıma bir sürü dua ve sureler verdi kurandan bunu okuyacaksınız dedi. Sonra eşin şöyle bir yere gidiyor, oraya gitmesin kötü oranın enerjisi felan dedi. Arkadaşım 40 gün sonra aradı beni " Hamileyim Allah senden razı olsun " deyince ben çok şaşırdım. Neden ki? dedim.Meğer okutmuş dualarını.Fakat her hocaya güven olmaz çok iyi araştırın. Etraf şarlatan dolu. Kolay gelsin. Allah gönlünüze göre versin.
Hikmetinden sual olunmaz.çok güzel bi cümle gerçekten.iki buçuk yıllık evliyim evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım ama maaalesef düşük yaptım sonrasında olmadı bu zamana kadar doktora gittim kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim düşük ondan olmuş.ilaç tedavisi ve aşılama oldum ancak yine olumsuz oldu şuan bıraktık kendi haline bekliyoruz bebişimizin kendiliğinden gelmesini.hiçbir sıkıntımız yok engel olucak sadece eşimde çok ufak bir oda sorun yaratmıcak kadar sayı problemi var onunda ciddi engel teşkil etmiceğini söyledi doktor ama bakalım.kafamdan atmam gerektiğini söylüyo doktor ondan olmuyo diyo belkide telkinleri denemeliyim.bikaçtane bildiğim zikir ve dua vardı onlarıda okudum bir dönem şimdi dua etmektende uzaklaştım bunada üzülüyorum yani istemeden Allah affetsin umutsuzlıktan okumak gelmiyo içimden.o istek ve heyecanımı yeniden kazanmalıyım.çok teşekkür ederim.sevgilerle
zeytin85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla