Cevap: çok üzülüyorum yardımlarınızi bekliyorum. şuanda çalışmıyorum iş arayışındayım,evdeyim inşallah başlayabilirim işe bende istiyorum,bu önemli bencede.
telkinleri 4-5 sene oldu sanırım baya dinlemiştim,sosyal fobiyi ağır bi şekilde yaşıyodum ozamanlar,simdide var gerçi ama ozamana göre az.ve özgüven eksikliği var bende.eşim kendine güvenen insanlardan hoşlanıyo.bana aşağılıyıcı davranıyo özgüvenim daha da azalıyo,o ozgüvenimi daha da azaltmama neden oldu.
eşimin mutsuz olduğunu zannetmiyorum,biliyorum,bunu dile getiriyo açık bi şekilde,evlendiği için pişman.
burcu akrep,ilgilendiği şeyleri yapıyım diye bende düşündüm ama omuyo kiyüzüme tiksinerek bakıyo gibi,bişey yapıcak şevkim bile yok,daha da soguyorum.
ama dediğin gibi kendime yoğunlaşmalıyım,sürekli onun söyledikleri aklımda dolanıyo,kendime odaklanırsam daha iyi olucak.
ışıklı yol tabiki bana sen diyebilirsin sanırım benim içinde olduğum süreçten sen geçmişsin, o yüzden beni anlayabiliyosun,
teşekkürler yorumlar için herkese.
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. |