Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2013, 09:41 AM   #16 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: çok üzülüyorum yardımlarınızi bekliyorum.

İşte sırf bu nedenle hayatına devam etmelisin. Seni daha da dibe çekmesine izin verme. Ne demek evlendiğine pişman, oyuncak mısın sen ki aldım biraz oynadım, sıkıldım şimdide yenisinde gözüm. Sen kendi içinde mutluluğu buldukça o sana dönecektir merak etme. Yine de sen sevgini korumaya çalış. Malesef günümüz insanı her şeyi çok çabuk tüketiyor. Neden çünkü eskiyi kullanmak yok artık, bir şeyi aldın, beğenmezsen atar yenisini alırsın. O bu şekilde yetiştirilmiş olmalı, sen ona dikkatli bak, daha pek çok şeyin kıymetini bilmiyordur. Eğer seni aşağılıyorlarsa üzülmek ağlamak yerine, sen mutlaka kendi için de yol al derim ben. Sen iyileştikçe hayat sana koşarak gelecek. İstersen çekirdek inanç çalışması yaptır, en azından neyi niçin yaptığını bilirsin. İnsana hayatta büyük bir farkındalık sağlıyor. Sevgimle canım benim senin için dua edicem.adını bana özelden yazarsan sevinirim.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla