Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2013, 10:55 AM   #18 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: çok üzülüyorum yardımlarınızi bekliyorum.

Çekirdek inanç çalışması için randevu alıyorsun. Atakan beyden alıyorsun randevunu, 240 tl gibi bir miktar yatırıyorsun. Sonrasında seni arayıp saat bildiriyorlar. O saatte seni arıyor Abdullah bey yada Özlem hanım. Çekirdek inançların tespit ediliyor. Bir hafta 10 gün içinde cd eline geçiyor ve sen dinliyorsun. Bir yerden başla derim ben. Bir de yazıp yak, mesela buraya yazdığın her şeyi, içine attıklarını, öfkeni, pişmanlığını bu çok güzel bir arınma çalışmasıdır. Bunu herkese tavsiye ederim. Ben bunu günlük hayatımda her konuya uygularım. önce yazacaksın sonra da niyet edip artık bu negatif duygularımdan, beni üzen her şeyden özgürleşiyorum. Ben huzuru sevgiyi aşkı seçiyorum diyerek yakabilirsin. Küllerini ya rüzgara savur ya da tuvalete döküp sifonu çek her defasında ben müthiş bir rahatlama duygusu yaşarım. Arkasından neşe duyarım. Bir de şöyle bir şey yapabilirsin. Fakat öncesinde sizde büyü var mı bunu iyi bir hocadan öğrenebilirsin. Çünkü ben evlendiğimde bana büyü yapmışlar 16 yıl ben onunla yaşamışım. Kocasından nefret etsin sevmesin ayrılsın diye. Ben çok hastalandım, daha sonrasında hocaya gittik ve bozdurduk büyüyü. Yalnız cidden çok dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü %99 u neredeyse dolandırıcı bunların. Gerçekten işinin ehli ahlaklı birini bulmanız lazım. Ya Vedud ismi şerifini okuyabilirsin. Bir de şöyle bir çalışma yapabilirsin. Küçük bir şişe al, içine biraz bal koy. Bir kağıda eşinin ismini yaz, üzerine 5 defa kendi ismini yaz. Onun isminin üzerine 5 kez kendi ismini yazacaksın. O balın içine koy. Kapağını kapat ve üzerinde küçük bir mum yak. Sönene dek başında bekle. Bunu yaparken, önce niyet etmelisin. Eşim ve benim aramda sevgi oluşsun. Eşim beni sevsin diye. Bunun kimseye zararı olmaz çünkü o zaten senin eşin yani:) Daha bir çok yol var. Fakat lütfen sakın büyü yaptırmayı düşünme olur mu canım. Bunlar tehlikeli şeyler. Yanlış yapılan bir şey ikinizin de hayatını zehreder. Bu konuda dikkatli ol bence.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla