Cevap: Işık'ca Yollar, yollar uzaklara uzanan. Nereye gittiği belli olmayan. Sonu görünmeyen yollar. İşte ben de çıktım böyle bir yola. Şimdi mi? Yooo hayır benim yolculuğum ruhlar aleminden, sonsuzluğa. Yolumun sonu olmadığı için, bu sonsuz yol merakım belkide. Uzun çok uzun bir seferdeyim. Bilmiyorum neler bekliyor beni? Telaşım da yok zaten. Memnunum yollardan, yolda olmaktan. Bazen bir bahara rastlıyor, bazen bir tipiye. Bazen gündüz oluyor, bazen gece. Güneş bazen parlıyor gökyüzümde, bazen saklanıyor ufukların arkasına. Yine de memnunum yolda olmaktan. Bazen yol kenarında azıcık nefesleniyor ve beni çağıran yola yine koşuyorum. Birileri geçiyor yanımdan. Biraz birlikte yürüyorum onlarla. Bazen birbirimize tahammül edemiyor, ağız dalaşı yapıyoruz. Bazen seviyorum yol arkadaşımı, memnunum onunla olmaktan. Belkide sonsuza kadar gelir benimle, umarım bunu yapar, hatta elini bile tutmak isterim eğer o da gelmek isterse benimle. Hep yoldayım aslında, bazen ufacık dinlenmelerim olsa da yine de beni bekleyen bir sonsuzluk var... |