yaptırmış olduğum çekirdek inanç tespitiyle değişime aslında yaklaşık iki ay önce adım attım ama burada bir günlük açmak aklıma gelmemişti. aslına bakarsanız bu da bir adım değişim sürecinde. herşeyi o kadar çok beynimde yaşamaya alışmışım ki artık biriyle sohbet edicek olsam bile bundan vazgeçip beynimde o kişiyle sohbet ediyor kendimce onun cevaplarını bile veriyordum
soyut dünya beni fazlasıyla içine almışken şu an yazdıklarımla hayatımın bir kısmını somut dünyaya taşımış olacağım bence bu da bir adım benim için.
24 Ocak tarihinde Abdullah Bey ile telefonda çekirdek inanç tespiti yaptırdım. fazlaca mükemmelliyetçi, vaktinden önce büyümüş, hataya tahammülü olmayan, garantici ve amazon kadını teşhisi ;) konuldu. ben kendimde bunların olduğunun farkında değildim konuştukça hak verdim kendisine. buna bağlı olarak epey kalabalık bir telkin cdsi oluşturuldu 10 gün sonra elimdeydi. 7 şubatta önemli bir sınavım olduğu için öncesinde kullanmadım çünkü daha öncede telkin dinlemiştim ve ilk etkilerini biliyordum sınav öncesi dalgalanmak istemedim. Neticede 7 şubat itibariyle telkinlerimi dinlemeye başladım en az 10 saat çoğunluğu uykuda olmak üzere dinledim. sınavıma hazırlanırken çok stres olmuştum 7sinde o konuda da bir gevşemem vardı zaten 12 şubatta da işe başlıcaktım. nitekim bunların bendeki etkisi zaten büyük olucaktı biliyordum bir de telkinlere başladım. en az 2 hafta tam bir depresyon yaşadım. işe başladım sabah kalkamıyorum, işe gitmek istemiyorum, şirket küçülmeye gitse de beni çıkarsalar diye dua ediyordum hergün işe giderken, mutsuzum, sinirliyim vs vs depresyondayım yani. 3.haftadan sonra alışmaya başladım herşeye. işe alıştım, iş arkadaşlarıma alıştım, belki telkinlere alıştım.
sonraki durumları bir sonraki yazımda anlatıcam takipte kalın