Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2013, 06:26 PM   #7 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senin hayatın, senin seçimlerin..

z-ponopono'daki yöntemleri uygulamayı çok istiyorum ama facebook'ta meditasyon'la ilgili geniş bilgisi olan bir bayan bana kendi başıma meditasyon yapmamamı yaparsam yarardan çok zarar görebileceğimi ve olumsuz etkileneceğimi söylerek aklımı bulandırarak beni bilgilendirdi. Ne yalan söylim denemeye tırsıyorum ama bi yandan da uygulamak istiyorum ama bilmiyorum olumsuz etkilenmeyide hiç istemiyorumya neyse..

ya aslında ne tuhaftır bir yandan değişmeyi gerçekten çok istiyorum ama diğer yandan değişime direniyorum ama sonradan farkına varıyorum. Bazen öyle oluyor ki herşeyi unutuyorum bütün herşeyi, yaşadığımı bile. Bazen düşünüyorum şunları şunları yapsam nasıl olur ama iş eylem'e gelince yapasım yok hatta düşünmek bile istemiyorum zaman zaman ama bir yandan da bendeki bu değişim isteği beni kısaca anlıcağınız iki ara bi derede kalıyorum :)

değişim bir günde gerçekleşmesede halledilmesi gereken o kadar çok sorunun hemen çözülmesini istemem en büyük hatam oysaki hedefe ulaşabilmem için hedefimi parçalara bölmek en doğrusu. İkinci hatam ise değişimi düşünüp o an kararlar almamam. Üçüncü hatam ise noktalama işaretlerini bilmiyor olmam :D asdfw. Dört'üncü hatam zamanı verimli kullanmak için bir programımın olmaması. Beşinci hatam hatalarımın farkında olup birşey yapmamam.

Sanırım başlamam gereken büyük adımlar; kararlar almaya başlayıp, zamanı verimli kullanabilmem için bir program hazırlayıp birde hedef belirlemeliyim..ilk olarak göz teması üzerine odaklanıcam adım adım değişim bu yazıyı paylaşır paylaşmaz hazırlıklara başlıcam..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla