Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Işıklı yol aslında kastettiğim huzursuz olmak ya da mesafeli olmak değil; enerjisiz olmak :))) İçimden hiç konuşmak gelmiyor; kendimi inanılmaz yorgun bitgin hissediyorum. Canım kimseyle tanışıp kaynaşmak istemiyor... Neyse durumu biraz toparladım, şimdi canayakın moduma tam dönemesem de konuşkan moduma döndüm biraz. Artı kendime güvenim de tekrardan arttı. Aslına bakarsanız bu durum da biraz da yeni bir ortama girmem, yeni iş, yeni insanlarla falan alakalı sanırım. Ortama alıştıkça rahatlamaya BAŞLADIM ve çenem de düşmeye başladı :))))
Gelelim telkinlere yaklaşık 4,5 aydır çekirdek inanç telkinlerimi dinliyorum. Ama listem çok kalabalık. Ücretsiz telkinlerden de dinlemek istediklerimi listeye ekledim. Böylece yaklaşık 20'ye yakın telkinim var. Dolayısıyla dalgalanmaların sonuçlanması için uzun zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Belki de 1 sene belki de daha uzun :(( Artı alıcılarımın ne kadar açık olduğunu düşünürsek yani bilinçaltımın ne kadar dolu olduğunu sürenin uzaması normal geliyor.
Bu aralar gece kabuslarım yeniden başladı. Sanırım işe girmemle birlikte insanların sorumluluğunu daha çok üstüme aldım. Belki de gereğinden fazla... Sürekli herkese hediyeler alma gereği duyuyorum. Evde tamirat planları falan yapıyorum. Ve en önemlisi kardeşim ve annem çok mutsuz onları nasıl mutlu etsem bilemiyorum...
Veee heyoooo yeniden:))))) Doğum günüme 1 ay kaldı. Yeni başlangıçlar için yeni tarih:))) 1 ayda neler yapabilirim bir plan yapacağım :)) Ruhsal, fiziksel, duygusal......Listemi buraya da yazacağım. Mutlu kalın:))) |