sizin adınıza çok sevindim. o kadar güzel yorumlarınız ve tespitleriniz var ki zaten ben sizin olumsuz düşüncelere sahip olacağınızı düşünemiyorum bile.
evet bu sabah ben de aynı şeyi düşünüyordum. bugün kendime çok güveniyorum sanki. ilişkilerime yani. ama sizin de söylediğiniz gibi hayatımdan bazı insanlar çıkmaya başladı (umarım yerine yenileri gelir
). daha önce hoşgördüğüm bazı şeyleri ve kişileri artık hoşgöremiyorum. yani geçen hafta hayatımdan birini çıkarmak zorunda kaldım. tabi ki ilk gün biraz sancılı geçti ama çıkardaığıma göre çıkması gerekiyormuş diye düşünüyorum. çünkü hiç kolay bir şey değil benim için. beni hergün üzeceğine bir gün üzsün, çıksın gitsin hayatımdan. idare etmek istemiyorum artık. aslında bu gibi durumlarda beni üzen şey yaşadıklarımız oluyor. onunla paylaştığımız güzel anılar. onları düşününce kalbim ağırıyor sanki. ama karşı taraf aynı şekilde düşünmüyor demekki. aksi olsa daha dikkatli davranırdı. neyse içimi döktüm yine. sizi seviyorum arkadaşlar. belki de sizden güç alıyorum. iyi ki varsınız.