Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2008, 12:16 PM   #63 (permalink)
bence
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
bence is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinleri Duyamiyorum

sitenizi bi kaç saat önce buldum gezinirken.Önce konular tam da ihtiyacım olan şeyler oldugu için acayip sevindigimi söyleyebilirim benim için cok güzel bi rastlantıydı.ünvsteyi yeni bitirdim ve işsiz oldugum su günlerde en cok ihtiyacım olan sey kendimi geliştirmek burdaki telkinlerde buna hitap ediyo isimlerinden anladıgım kadarıyla..
ama ben de cogu kişinin yaşadıgı saskınlıgı mp3leri yükleyince yasadım yanlış yüklendigini düşünüp farklı programlarla tekrar tekrar denedim.Ancak konuyla ilgili acıklamalarınızın tümünü okuyunca anladım meseleyi.Anlamasına anladım ama kendimi ikna edemiyorum dinlemeye sizde kabul edersinizki durum özellikle benim gibi konuya yeni vakıf olanlar için epeyce şüpheli.bir sürü soru işareti var şimdi kafamda yanlış telkinlerin olmasından tutunda hiç bi telkinin olmayıp insanların sırf öyle olacaklarına inandıkları için degiştiklerini sanmasına kadar.Telkinlerinizi sesli olarak yayınlamayı düşünürseninz tam da ihtiyaç duydugum su dönemde dinlemeyi cok isterim.
Ancak kolay kolay güvenmeyen biri oldugum için güvenmek ve görüp duyduklarına bile şüpheyle yaklaşan biri olarak sadece bilinçaltımın algılayacaklarıyla degişecegimi düşünmek benim için zor degil...imkansız...
bence isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline