Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2013, 10:39 AM   #60 (permalink)
bird of paradise
Üsteğmen

bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough
Standart Cevap: 1. ÇALIŞMA(TİTREŞİMİ YÜKSELTME)

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TİTREŞİMİ YÜKSELTME

5 DAKİKALIK NEFES MEDİTASYONUNU YAPTIKTAN SONRA GÖZLERİMİZ AÇIK YÜKSEK SESLE AŞAĞIDAKİ OLUMLAMALARI HER BÖLÜMÜ 3 KEZ TEKRARLIYORUZ. YİNE İSTEĞİNİZE BAĞLI BİR MEDİTASYON MÜZİĞİ KULLANABİLİRİZ.

• Zihnimin sessizleşmesine ve huzurlu hale gelmesine izin veriyorum. Şimdi huzur içindeyim. Nefes alırken, ışığı içeri soluyorum. Nefes verdikçe içimdeki ışık olmayan her şeyi salıyorum.

• Duygularım sessizleşiyor ve sakinleşiyor. Bedenim gevşemiş durumda. Bedenimi taramak, duruşumu ayarlamak ve bedenim rahat bir pozisyona getirmek için bir dakika ayırıyorum.

• Başkalarına verdiğim ve başkalarından aldığım tüm sevgiyi onaylıyorum.

• İçimde hala tekamül etmekte olan şüphelerim, korkularım, hatalarım, tavırlarım ve davranışlarım için kendimi affediyorum.

• Kendimi ve başkalarını nasıl seveceğim konusunda bildiğimin en iyisini yapan, sevgi dolu bir varlığım.

• Duygularımı seviyorum ve kabul ediyorum. İstediğim kadar gelişmemiş duygulara sahip olduğum için kendimi affediyorum. Onları kucakladıkça ve deneyimledikçe, değişmek için özgür oluyorlar.

• Düşüncelerimi seviyorum ve kabul ediyorum. Negatif bir düşünce deneyimlediğimde, onu, henüz daha iyisini bilmeyen bir çocuk gibi seviyorum. Bir pozitif düşüncenin binlerce negatifi erteleyebileceğini bilerek, ona bir pozitif düşünce ekliyorum.

• Kalbimi ışıktan bir yıldız olarak hayal ediyorum. Bedenimdeki her hücreye sevgi yayıyor.

• Bugün yapabileceğim, kendim için sevgi dolu ve yetiştirici bir şeyi düşünüyorum ve onu yapıyorum.

• Bugün yapabileceğim, bir başkası için sevgi dolu ve yetiştirici bir şeyi düşünüyorum ve onu yapıyorum.

• Bugün nezaket içinde davranıyorum. İnsanlara gülümsüyorum ve iyi niyet yayıyorum.

• Kalbimi parıldayan bir yıldız gibi resmediyorum, sevginin benden yayılmasına ve nezaketimle beraber başkalarını yükseltmesine ve yetiştirmesine izin veriyorum.

• Şimdi zihnime gelen birkaç kişiye sevgi göndermek için bir dakika ayırarak bitiriyorum.

• Başkalarını sevdikçe titreşimim yükseliyor.

-alıntı-
Hasan Yalkın
İçsel Aydınlanma

Biz'den gelenler;

* Zihnim bedenim ve ruhumla içsel dünyamla uyumlu olmayı seçiyorum..

* Bugünün ve her yeni günün özgürleşmek adına istekli olacağım taze esneklikler getirdiğini kabul ediyorum. (Cansuyu)

güzel bir çalışma daha cansuyu ve sweet