Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2008, 03:57 PM   #75 (permalink)
awayy
Guest

Standart Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

Alıntı:
solukbeniz Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar
Benim bu siteyle ve sizlerle tanışıp telkinleri dinleyişimin 3. haftası.15 yaşımdan beri özgüven eksikliği yaşıyorum ve mutsuz,enerjisiz,depresif kişiliğimle
birlikte yaşamaya çalışıyorum.Ekonomik olarak bulabildiğimiz her fırsatta psikologlarla görüşüyorum. Bu görüşmeler bazen 1 senelik düzenli süreçlerde olduysa da genelde sonuç alamadığımı hissettiğim anda yarı yolda bıraktığım denemeler oldu. Şu an 24 yaşındayım ve artık kendimi çok yorgun hissediyorum.
Telkinleri de bir gece çok umutsuzken ve hipnoz olmak için doktor araştırırken buldum. Açıkçası aşırı olumsuz durumları özellikle arkadaşlarımla görüştükten sonra yaşıyorum.Onların yanında hem de en sevdiklerimin yanında bile yok olduğumu hissediyorum,onlarlayken rol yapıp ve eve döndükten sonra toparlanmak için bir kaç günümü yalnız geçirme ihtiyacı hissediyorum.Bu senelerdir doktorlarla konuşup pratiklerle çözümlemeye çalıştığım bir durum ama ben değişmedim yerimde sayıyorum.
Telkinlerin ilk haftasında yeni bir umudun olması sebebiyle iyi hissettim. 2. 3. haftalarda ise çok depresif hissetmeye başladım,mide ağrılarıyla uyandım,özellikle gece dinlemek için telkinleri açtığımda tiksinti hissiyle irkilerek çok zor uyudum(yatağa ne kadar uykulu gidersem gideyim..) ya da uyuduğumda ise gecenin ortasında uyanıp telkini kapattığım bir dönem geçiriyorum.Vaktimin büyük kısmını evde geçirme ihtiyacını hissettim bu iki hafta.Bu kadar olumsuz cümlenin ardından hala umutlu olduğumu ve forumlardan okuduğum kadarıyla bu son 2 haftada yaşadıklarımın alt benliğimin tepkisi olduğunu umut ediyorum..
Telkinleri hazırlamadaki emekleriniz ve tüm yorumlarınız için teşekkürler..
Solukbeniz hoşgeldin
Valla anlattıkların aynen benim yaşadıklarım.... Sadece sana + 5 sene kadar fark takmış durumdayım (Yaşına baktım da 44)
Gerçi telkin etkileri konusunda aynı şeyleri yaşamamışız. Ben hiçbişey hissetmemiştim. Bence umutlu ol, kötü de olsa etki görüyorsun...
Benim 6.haftam oldu son bikaç haftadır bişeyler oluyo mu olmuyo mu işte kafam biraz karışık dusun
Ama foruma gülücüklü mesajlar atmaya başladığıma göre bişeyler değişiyo diye düşünüyorum.
Bakma burda espriler falan yapıyorum da aslında surat asıp oturuyorum akşamları evde, bi posta da ağlama eklenebiliyor tabi zaman zaman, günün getirdiklerine bağlı olarak..
Aynen ben de insanlarlayken yoruluyorum, kendim gibi olamadığım için.
Az önce çok tatlı bi arkadaşımla karşılaştım tesadüfen. Böyle bir sevinç bir sevinç .
Ama bi 10dk.falan sonra hoooop enerjim iniverdi gene.
Bi yorgunluk mutsuzluk.. Kendi halime dönüverdim..
Diyorum ki yaz yaz etkilerini yaz buraya devam et.. Birbirimize destek olalım, birbirimizden enerji alalım.
Telkinleri sadece kişisel gelişim için dinleyenler çok çabuk etki görüyor.
Ama bizim gibi hayata tutunmaya çalışanlara sanırım daha fazla zaman gerekiyor.

Sevgiler..