Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2013, 09:16 PM   #152 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Yıllardır uğraştığım bir konu. Değişmiyor, değiştiremedim bir türlü. Neden anlamıyorlar beni, neden? Ben kararımı verdim. Ölümüne çıktım bu yola. Geriye dönüş yok benim için. Bu benim hayatım, benim kararım. Artık savaşçı rolünden sıkıldım. Zorla almaktan sıkıldım. Kolay olan yok mu benim hayatımda?
Yine de içimde kuşku ve endişe yok. Sadece isyan var. İsyan ediyorum hayatımda ki dayatmalara. Anlamıyor musunuz bu ayakkabı ayağıma dar. Sıkıyor, canımı yakıyor. Çıkarmak istiyorum, dünyaya geldin imtihan yaşayacaksın diyorlar. Alternatifi varken bunun neden acı çekeyim. Bu defa da öyle de iyi olacağını garanti edemezsin diyorlar. Edemem ama en azından denemiş olacağım. En azından bu benim için bir vazgeçiş olmayacak. Ufffff, bıraktım akışına artık akıntıya kürek çekmeyeceğim. Allah biliyor yüreğimdekini Ona güvenmeyi seçiyorum ben.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla