Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2013, 09:16 PM   #5 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Merhaba Değerli Forum Sakinleri :)

Alıntı:
Alvina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhabalar :)

Daha önce bir çok forumda aktif olarak paylaşımlarda bulundum, ama inanıyorum ki burası diğerlerinden farklı :)

Öncelikle sizlere kendimi tanıtayım;

Hırslı, azimli, ne istediğini bilen, hayalleri ve idealleri olan, eninde sonunda tuttuğunu koparabilen bir insanım. Bir çok gencin hayallerini süsleyen bir üniversitede son sınıfta okuyorum. Hayal ile hedef arasındaki farkın eylem olduğunu bildiğim halde, hayallerimi gerçekleştirmek için harekete geçmekte zorlanan bir yapım var. Belki tüm bunların yanında harekete geçebilmek için biraz cesaretsizim. Sessiz ve sakin bir insanım, girdiği ortamda dikkatleri üzerine toplayabilecek kadar dışa dönük biri değilim. Belki de bu nedenle iş hayatımda bir çok meslektaşımın gerisinde kalacağım. Kendime kısmen güveniyorum, daha fazla güvenmeye ihtiyacım var. Çünkü çalıştığım alanda en iyiler arasında olmak, "arayan" değil "aranan" kişi olmak istiyorum. Mesleki donanımın yanında kişisel gelişimin de önemini biliyorum. Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)
hoşgeldin arkadaşım, ben de sendeki -kırmızıyla işaratlediğim- hali kazanmaya çalışıyorum İnşallah gönlünce olur...
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla