Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2013, 11:45 AM   #4 (permalink)
teresa
Üsteğmen

Tesekkür: 29
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teresa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: hep beraber uzayalım

merhaba Zeynep ıkbal..20 yas ve uzerı boy uzatma formuna uğrayan yok artık ınsanlar ya uzayıp ugramıollar yada umutlarını kaybettıkklerı ıcın...oyuzden yenı bı baslık açman güzel olmuş...boy uzatma tabanlığını bende kullandım Japonların yaptığını ama bı ıse yaramadı..en etkılı yöntem ıp atlama barfıks ve plates dıe dusunuorum ve en az 1 yıl yapmak lazım bunu yapmak ıcınde umut olmalı ınsanın ıcınde..en onemlısı bu...umudu olan ınsan bı yıl yılmdana yapar olmayan yapamaz..ben maalesef en cok karamsarlıktan kaybettım..basmakalıp doktor dusunclerı ınsanların 20 yasından sonra uzamamı olur demelerı olumsuz etkıledı benı..zaten olumsuzluklara daha meyıllı bı ınsan olduğum ıcın ıstıkrarlı bı yol cızemedım kendıme hep ınsılı cıkıslı oldu bu konuda calsımalarım...oysakı hersey Allahın elınde ınsanın en buyuk sılahı dua..ama onu da ınanarak yapmak lazım..baslıgı görünce sevındım ıns bırbırımıze umud oluruz..kolay gelsın umarım ıstedıgın uzunluğa ulasırsın
teresa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla