Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2013, 05:56 PM   #16 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Yaşıyorum ama yaşamak denirse

Alıntı:
ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
resim yapmak gitar çalmak falan bununla vakit geçiremiyorum. ben eskiden büyüdüğüm için depresyona bile girdim hatta böyle ddüşüncem oldugundan beri böyleyim konusmuyorum uyuşuğum yavaşça hareket ediyorum çok fazla üşengecim ama artık büyümek istediğimi farkettim artık kabuğumdan çıkmak istiyorum artık . artık olgun biri olmak istiyorum kız arkadaşım bugüne kadar 1 kere oldu oda 6.sınıfta. kardeşim benden 1 yaş büyük ve o şimdi bir sevgili buldu ailedeki herkes tüm ilgiyi ona cekti benimde içten içten kıskançlığım tuttu. onun gibi biri olmak istiyorum artık bu durumumdan bıktım ya of yeter. insanların bana garip yaklaşmasından bıktım. okuldaki devamsızlığım yakında neredeyse 1 ay olacak. kendime bakımımda özensizim. artık sıkıldım yeter. böyle olmak istemiyorum artık. ama istemekle bir yere varılmıyor galiba yada ben evrenden çok iyi isteyemiyorum.
neden sadece gitar, resimle sınırlıyorsun? boks kursuna yazıl? karate kursuna git? aikido yapabilirsin? Geleneksel okçuluk olabilir..?? neden olmasın? Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği korolarına katılabilirsin.. biliyorum, o koorlarda mesela 60 yaşımdaki amcalar teyzeler de var - 8 9 yaşındaki çocuklar da.. Çok hoş.. Ayrıca herkes büyüyor, ben ilkokuldaydım ve ingilizce öğretmenimiz 30 yaşında bi kadındı, bize çizgi film izleyip izlemediğimizi sordu. ben utandım, izlemiyorum dedim. hocam bize bakıp şaşırmıştı, ben bile izliyorum siz neden izlemiyorsunuz, diye.. büyüklük - küçüklük, bunların yaşla ilgisi yok. bak sen şanslısın, bu kalıpları sana yüklemeye çalışan topluma bir nevi karşı çıkıyorsun, kendini arıyorsun. bu arayışta, birşeylerle uğraşman lazım ki rüzgâr seni çok sarsmasın. Mesela, kız arkadaş meselesi bi rüzgârdır.. ne olmuş, ben yirmi iki yaşımdaym, kız arkadaşım olmadı. senin bir kez olmuş, ben de seni kıskanayım mı..?? Hem, inan bana ailenin kardeşin üzerindeki ilgisi, komik. düşünsene, aynısını sana yaptıklarını düşün. kızarkadaşın var ve her gün eve geldiğinde sana bundan bahsediyorlar.. çekilmez şey!! kardeşim olmaya çalışırsın, abin olmaya çalışırsın, sokaktaki adam, mahalle maçındaki takım kaptanı olan ilgi çeken çocuk gibi olmaya çalışırsın.. ama işte, sen kendini ihmal ediyorsan bunun tek sebebi onlar gibi olmaya çalışman. "sen" gibi olmaya karar vermedikçe sen, kendine yoğunlaşamıyorsun.. senin elinde, herşey...
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla