Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2013, 08:56 AM   #107 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

Avatarlarda ki gerçekler: Burada ki arkadaşlarımın çeşitli avatarları var. Bana göre bilmeniz gereken arkadaşlar bu resimlerin sizin enerjinizi yansıttığı. Mesela benim avatarım bir genç kadın ve beyaz bir at. O kadın benim, hayalimde, zaten görüntü olarak da benziyorum. Siyah saçlar tabi o benden uzundur biraz daha da zayıf :) Elbisesi beyaz en sevdiğim renk, tüller ve de tam benim istediğim gibi.Sofistike :) Ve bir beyaz at, o at bir ruh benim için. Atların ruhunu çok severim. Atlar sadık, yardımcı, sevecen güçlü ve işte aklınıza ne geliyorsa. O benim hayalimde yaşattığım eş modelim ve benim sevgimi kabul eden bir hali var. Atlar sabırlıdır, sahibine sadıktır, önsezileri kuvvetlidir. Fakat tekmesi kuvvetlidir. Yalnız tabi bana karşı kullanmasın o tekmeyi :)) Havada beş takla hastanede açarsın gözünü bilmem kaç kırıkla. amannnnn Allah korusun. Şimdi siz söyleyin bakalım sizin avatarınız ne söylüyor.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla