Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2013, 11:05 AM   #172 (permalink)
serpilelif
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün 5. periyot başlangıç. Bilinçaltı temizliğinde önemli olan şey sizin kendinizi sabote etmemeniz vardır. Yoksa yapıp yapmamak yine sizin istemenize bağlıdır arkadaşlar. Buna dikkat etmenizi öneririm. Yani bilinçaltında ki korkulardan arınmışsınızdır belki ama tembellik tuzağına yakalanmışsanız, ayrıca oradan kurtulmak için çaba sarf etmeniz gerekir. Başlangıçlar sizin sorumluluğunuzdadır. Ne istediğine karar ver ve yap. Artık içinde seni engelleyen bir duygun olmayacak ya da sonuç bilinçaltında ki negatif inançların değil gerçekten başaramaman o işin üstesinden gelememen olur ki bu da çalışmakla ve araştırmakla değişecek bir durumdur.
mrb ışık, ne emek istediğini tam anlayamadım. sabote etmek derken herşeyi telkinlerden beklememek, araştırıp öğrenmek, eski düşüncelerin yerine yenileini koymaktan mı bahsediyorsun.ben son günlerde olumlamalarımı ihmal ettim malesef. gerçi Abdullah beyin bana verdiği olumlamalar 3 cümleden ibaretti. ben kitaplardan vs. kendime göre alıntı yaparak olumlamalarımı artırmıştım ama sürekli yaptığım söylenemez. aslında okuyup araştırıyorum ama uygulamaları yapmakta çok zorlanıyorum. bunlar bahane değil ama çalışan bir insanım, 3 yaşınnda bir kızm var ilgi isteyen, vaktim yok sanki. ne biliyim mesela affetme çalışmaları, özellikle meditasyon vs. onlara ayıracak hiç vaktim yok gibi hissediyorum. sizce ben biraz tembel miyim .

son 2-3 gündür de kendimi iyi hissetmiyorum yani biraz gergin ve yorgunum sanki. bugünden itibaren telkinlere ara verdim. 8. periyottaydım zaten. biraz ara vermem iyi olacak sanırım. 10 günden sonra tekrar başlıycam.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla