Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2013, 01:53 PM   #5 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Sevgili Günlük,
Mevsim bahar olmasına rağmen çok kötü günler geçiriyorum.
ama ümidimi kaybetmeyeceğim. çünkü herşeyin tamamen karanlık olmadığını biliyorum. Sadece karanlık görünüyor o kadar.
1 nisandan itibaren ego ve suçluluk dinlemeye başladım. yani 1 hafta olacak. Kilolarımla hala mücadele ediyorum. Kilolarımı verip vermeme konusunda kafamda çelişkiler yaratmama neden olan ailemi karşıma alıp konuştum. Cesaret geldi. ve onlara konuyu açtım anlattım. Sonuç olarak kızmadılar. tartışma falan olmadı ancak kayda değer bir sonuç da alamadım. Bu işten eli boş çıktım gibi oldu. Kendi hatalarını kabul etmediler ve benim kafamda kurduğumu söylediler. Büyüklerde bu huy vardır zaten, asla kendinden küçüklerin karşısında hatalarını kabul ettiklerini söyleyemezler. Hiç değilse içimdekini söylemiş ve rahatlamış oldum. Akıllarında ne kadar kalıcı olur onu bilemem. Ama zayıfladığımda aynı sorunları çıkarırlarsa, en azından "ben söylemiştim" diyebileceğim.
tam kilo verme konusunda ümidimi kesmişken ve midemdeki hazımsızlık sorunu yakama yapışıp beni bırakmazken,bana dokunan yiyeceğin fındık olduğunu keşfettim ve onu kara listeme aldım. 2 gündür yoğurt yediğimden beri çok şükür sindirim sorunu ve kabızlık sorunum çözülmüşe benziyor. Yoğurda devam edeceğim. Bu arada multivitamin de alıyorum. 2 gündür de dışarıda sadece yürüyüş yapmak yerine hem yürüyüş yapıp hem de belediyelerin koymuş olduğu açık hava spor aletlerinden olana binip pedal çeviriyorum.hem sağlıklı hem de güzel olmak istiyorum.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla