Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2013, 09:11 AM   #19 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
10 nisan da yeni ay var. 10 nisan itibariyle niyetle başla diyetine. Ben her konuda niyet etmek gerektiğine inanıyorum. Öncelikle kilo ile ilgili eski kararlarını iptal etmekle işe başlayalım. Şöyle söyleyebiliriz: " Ben daha önce kilo aldığımda güvende olacağıma dair bir inanç geliştirmiştim. Şimdi ise bu inancımın saçma olduğunun farkına varıyorum. Artık bundan böyle sağlıklı ve daha zinde bir vücuda niyet ediyorum. Kilo ile ilgili eski negatif inançlarımı iptal ediyor. Kendimi daha güzel ve sağlıklı hissedeceğim bir vücut tipine karar veriyorum. En ideal kilomda olmaya niyet ediyorum. Şimdi bundan böyle bilinçaltımda bana bu konuda yardım edecek ve ben daha sağlıklı beslenmeye başlayacağım. Daha hareketli mutlu ve pozitif olacağım. Fazla kilolarımdan sağlıkla ve rahatlıkla kurtulacağım. Niyet ediyorum. Allahım bana bu konuda gerekli yardımları gönder. Çok yemekten, nefsimin ve şeytanın şerrinden sana sığınıyorum."
eline emeğine sağlık ışıkcım :) bu yazdıklarını içten hissederek kelimesi kelimesine tekrar ettim ve kendimi çok daha iyi hissettirdi
bu mücadelemde tek başıma olmadığımı hissetmek çok güzel bir duygu.. iyi ki varsın :)

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bi de merak ettim, neden vitamin hapı kullanıyosun? Tamam o haplar daha enerjik yapar seni ama gün içinde belirli saatlerde alman gereken vitamini tek bi seferde aldığın için zamanla metabolizmanı yavaşlatır. Bu da kilo verme konusunda sana zorluk çıkarır. Mademki 4 saat aç kalmak benim için zor diyosun hafif bi meyve ye o aralarda, vitaminin dogalını al yani. Hicbisey olmaz. Hatta daha faydalı.
çok uzun süredir sağlıksız ve vitamin değeri neredeyse hiç olmayan şeylerle beslendim. hep şekerli ve unlu şeyler yiyordum ve canan karatay ın kitabında okuduğuma göre böyle beslenenlerde vitamin mineral eksiklikleri meydana geliyormuş ve herkesden daha fazla vitamine gereksinim duyuyorlarmış özellikle de B vitaminleri.. ve bazı vitaminlerin eksiği telafi edilemeden kilo verilemez demiş.
ben sindirim yavaşlığı sorunumun bile vitaminsizlikten olabileceğini düşünerek vitamin almaya başladım.

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hangi ildesin bilmiyorum ama office ile ilgili eğitim seminerlerine katılabilirsin üniversitede belki imkan vardır araştırdın mı? Mutlaka uygulama yaparak öğrenmelisin. En iyi yaparak yaşayarak öğrenebilirsin pc programlarını, pratik şart. Olmazsa internetten videolar izleyebilirsin eğitim videoları.
evet en güzel öğrenme şeklinin yaparak uygulayarak yapılan öğrenme olduğu fikrine katılıyorum :) bu programı öğrenmenin yollarını düşünürken kitaptan öğrenmek fikrinden ben de soğumuştum. üniversitem malesef açıköğretim.
uygulama imkanı verebilen interaktif şekilde öğreten Cd setlerini netten araştıracağım. eğer ki bu setler office programının kendisine yakın bir fiyattaysa biraz daha kemerleri sıkıp programın kendisini bizzat satın almayı düşünüyorum.
o sırada boş durmayıp bilgisayarımı köşe bucak kurcalayacağım. belki de bilgisayara önceden yüklenmiştir ama haberim yoktur. yada demo tarzında birşey bulursam kendisini alana kadar şimdilik o da işimi görebilir. o da olabilir.
işin komik tarafı ben office denen programı hayatımda geçmiş yıllarda belki 1 belki de 2 kere açıp bakmış -o da program neye benziyor diye meraktan- ve 1-2 cümle birşeyler yazıp sıkılıp kapatmışımdır.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla