Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
skaypy den görüşüyorsun. Ayrıca çeşitli çalışmalar veriyor bazen de yüzyüze konuşma imkanın oluyor. Ben bununla ilgili araştırma yapıyorum bir kaç haftadır.
Ben her işi uzmanına danışırım. Gidip komşuya akıl danışmam, ne çocuklarım, ne evliliğim, ne de başka bir şey için. Akıl aldığın insan mutlaka yetkin olmalı. Yoksa kılavuzu karga olan misali işin sarpa sarar. Eskilerin bir sözü var. "Kendi muhtacı geda, kime himmet ede" diye. benim bir kere dilim yandı. Bundan yıllarca önce, hem ben hem de yavrum çok üzüldük. İşte o gün söz verdim kendime bir işi mutlaka bilene soracam. Şimdi her işimi illede bilene danışırım. |
Ben de sizin gibi düşününyorum.Kendi param olsa bir dakika durmam fakat babama böyle şeyler için para istediğimde hep olumsuz yaklaştı.babamın bu tutumu yüzünden bu zamana kadar böyle geldim zaten amaçsız.Ben biliyorum danışsak çok yol kat edeceğiz ama nerede.Sabit fikirli,yeniliklere açıko lmadığı için karşı çıktı.artık karşı çıkmıyor ama benim de içimde bişey yapma isteği kalmadı.Şimdi öyle bütün gün outuruyorum işte.amacım yok ne yapmak istediğim bilmiyorum.Kafamda bişeyler var ama net değil.Yani ben şunu şunu şunu yapmak istiyorum diyemiyorum.