Cevap: Değişim Günlüğüm Merhaba SerpilElif , Atakan Beyin sitesinde bu konuyla ilgili cd ler var isme özel hazırlanan ben çekirdek inanç ve sonrasında aldım çok memnun kaldım çekirdek inanç haricinde aldığım cd ler üç yıl öncesine dayanıyor ve çekirdek inançtan sonrada aldığım için şimdi o kadar çok cd im o kadar çok olduki bazılarına sıra gelmiyor bende 8 aydır sürekli olmak üzere çekirdek inanç dinliyor araya onlarıda katıyorum diğerlerini sanki doktorumu yanımda taşıyormuşum gibi hissediyorum yani her an güzel şeyler duyuyor ruhum Atakan Beye minnettarım açıkçası sanki terapistimi yanımda taşıyorum bu harika bir duygu, çekirdek inanç gurubuna çok imreniyorum bu kadar kutsal bir işe el attıkları için ve onları örnek alıyorum. Bana ilham veriyorlar bende önce kendime sonra diğer insanlara nasıl faydalı olurum diye arayışlardayım şans dileyin bütün arkadaşlarım J ve bu siteden yıllarca çok şey öğrendim forumda yazan arkadaşlarıda örnek alıyor ve takdir ediyorum çabalarını adını bildiğim bilmedeğim hepsine sevgilerimi yolluyorum, bence iyi anlamlı bir iş yapmanın büyüğü küçüğü yok hepsi bir ok gibi gidip hedefine saplanıyor olumlu bir insan olarak yaşamak muhteşem bir duygu:) |