12-04-2013, 11:16 AM
|
#22 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çocukluk anılarımız ve bizde bıraktıkları izler... Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
İlk okul beşinci sınıftayım. Her yıl koroya seçilirim. O yıl öğretmenimiz korodakilerin köylü kızı kıyafeti giyeceklerini söyledi. Anne babama söyledim. Bu yılda katılma kızım şimdi bir de ona para vermeyelim dediler. Fakat aklıma koyduğumu yaparım. Bu bende hep olan bir huy. O gün öğlen 23 nisan şenlikleri var. Sabah kalktım. Beyaz önü fırfırlı bir gömleğim var. Üzerine lacivert, ceplerinde çiçekler işli olan yeleğimi giydim. Annemin açık mavi, saten bir pantolonu var. Onun belini kestim. Elimde dikerek beline lastik geçirdim. Paçalarına da aynı şekilde. Baya baya şalvar diktim. Onuda giydim, başıma da annemin bir oyalı yazmasını tokaladım. Koşarak okula gittim. Arkadaşlarım merdivene sıralanmışlar bile. Öğretmenimi buldum. Karşısına geçip "olmuş mu öğretmenim, ben de koroya katılabilir miyim?" diye sordum. Öğretmenim bana baktı tepeden tırnağa "tamam geç sende söyle" dedi. O günü hiç unutmam. O gün ben hayatımın en büyük işlerinden birini başarmıştım :) | böyle içim biraz huzur doldu :)) |
| |