Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2013, 12:21 PM   #217 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Ne güzel cümleler bunlar. Ne güzel ellerimde dolu dolu sevgi dolu yürekler. Ne kadar güzel, hayatı, umudu, faydayı, sevgiyi, amaçları ve daha pek çok şeyi paylaşabilmek. Bu bir mecburiyet arkadaşlar, yoksa yavrularımdan bir saat ayrılamam. Onlara bir sürü yemek yaptım. Buzluğa doldurdum. Habire bulaşık makinasını şöyle çalıştıracaksınız, fırında şunu şu kadar saatte pişirin aman yemeklerin ağzını açık bırakmayın. Aman şöyle yapın böyle yapmayın. Onlar da" Tamam annem, telefon denen bi şey var olmadı sorarız" diyorlar.
Ben çalışan anne çocuğuyum, öylesine sokaklarda bir başıma geçti çocukluğum ve söz verdim o zaman kendime " ben çalışmayacağım, ben yavrularıma bunları yaşatmayacağım." Galiba bu yüzden benim hassas noktam bu, onları bırakamıyorum. Fakat bir şeyleri başarmaları da bana müthiş keyif veriyor. Büyük oğlum küçüğünden sadece 17 ay büyük, yine de abilik yapar kardeşine, ona bakar, bir baba gibi korumaya çalışır onu. Canlarım, hayat yolunda en değerlilerim. Can yoldaşlarım, arkadaşlarım, dostlarım yavrularım.

Sevgi biriktirmek lazım, devamlı arkadaşlar. Bazen bir çiçeğe su verin. Bir kuşun hayatını kurtarın, bir böceğe yardım edin. Tabiatla beraber yaşayın. Sadece insanlardan olmasın dostlarınız. Mesela her gün güneşe bir selam çakın en afillisinden. Bulutlarla sohbet edin, ağaçlara dokunun. Mesela yeni ay var şimdi. Küçük bir saksıya tohum ekin, ne olursa, maydanoz ektim ben geçen ay, şimdi koparıp koparıp yiyorum onu afiyetle. Bir kumbaranız olsun, iyilik kumbarası, sevinç, fayda, umut ne varsa ne geçerse elinize atın onu kumbaranıza. Yüreğiniz olacak kumbaranız. Size fayda olarak, dua olarak, hayat olarak geri dönecek. Düşünün ki bir gülümsemeye bile sadaka sevabı alıyor insan :)
Tekrar teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadığınız, bana can olduğunuz için, yeniden görüşene dek. Selametle. Hakkım varsa helal olsun. Sizlerde helal edin. Her birinizi güzel yüreğinden öperim. sevgimle
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla