Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2013, 09:18 PM   #8 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: cekhu'nun değişim günlüğü

Alıntı:
cekhu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba! siteye yeni üye oldum. Kendi değişim günlüğümü yazacağım bir sayfa yapmak istedim. Kendimi şu anda o kadar umutsuz görüyorum ki, gün gelir okuyan olur da umutlanır diye de yazıcam günlüğümü. kısaca hayatımdan bahsedersem; üniversite öğrencisiyim.okulumu uzattım. bu durum yüzünden de özgüven eksikliği yaşıyorum. aileme yük oldum,bende çalışmak istiyorum diye üzülüp duruyorum.
şu anda mutlu bir beraberliğim var fakat evlenemiyoruz. benim ailem evliliğimizi istemiyor. ama onları da haklı görüyorum. haklı bir gerekçeleri var çünkü. eski sevgilim yüzünden çok acı çekmiştim. onu asla affedemiyorum.sanırım bu affetmediklerim,kendime kızdıklarım yüzünden de önümde bir bariyer var. istediğim bişeyin hayalini kurarken bazen kötü de düşünebiliyorum. bende güllük düşünüp gülistan olmak istiyorum:)
normal hayatımda ise eğlenceli biriyimdir. mutfak konusunda becerikliyimdir ve genelde stresimi mutfakta atarım. iyi bir dinleyiciyimdir. dostluğa önem veririm.
eğer ki bana önereceğiniz birşey olursa lütfen yazın. umuyorum ki buraya çok güzel şeyleri de yazdığım zamanlar olur ve benim gibi umutsuz birileride onları okur kimbilir?:)
Hoşgeldin :) seni rahatlatacaksa söyleyeyim hayatında bu durumda olan tek kişi sen değilsin. ben de onlardan biriyim. yani öğrenci, bekar ve işsizim. belki bizim için doğru zaman gelmemiş olabilir. herşeyin hayırlısı olsun. geç olsun da temiz olsun. Günlüğün güzel haberlerle dolar inşallah :)
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla