Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2013, 11:28 PM   #26 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Çocukluk anılarımız ve bizde bıraktıkları izler...

arkadaşım öğrencilerini azarlayan, kızan, döven, küfreden; kendi çocuğunu ise öğrencilerinin karşısında sevip okşayan, öpen bir sınıf öğretmeni olduğundan bahsetmişti.

benim 2. sınıf öğretmenim (5 sınıf öğretmenim oldu); biriyle kavga etmiştim ve dişim kanıyordu. karşısına gittim ağlayarak, şikayet etmeye. dişimi gösterdim ve dedi ki: zaten dişlerin çürük, bir şey olmaz. çok zoruma gitmişti. bunlar küçük şeyler şimdi için ama çocuksun işte.. 3. sınıftayken ben, defteri ortadan ikiye kırmızı kalemle ayırdım diye öğretmenim avcunun içiyle kafama öyle bi vurmuştu ki, bu da unutamadıklarım arasındadır ve bu adamı sonradan arayıp bulmak ve hesap sormak konusunda çok ikilemde kaldım, nedendir bilmiyorum ismini unutamadım. Öyle zamanlarda sanki bütün gökyüzü masmavi ama o gün bi kara bulut gelip senin üstünde bekliyormuş gibi hissediyorsun.. Yine de, Güneş herkes için parlar...:)
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla