merhaba sevgili günlük :)
bugün nihayet ego ve suçluluk telkininde 2. haftayı doldurdum ve sitede önerildiği gibi suçluluk telkinini çıkardım. onun yerine kilo verme telkinini ekledim. yani şu an ego ve kilo verme dinlemeye başladım.
bir de sabah akşam dinlediğim amaç belirlemenin gücü mp3 ünün yanına da sağlıklı zayıflama subliminal mp3ünü ekledim. bu telkin de Nil Gün e ait.
sürdürdüğüm diyetten çok memnunum. kendimi gerçekten canlı ve enerjik hissetmeye başladım. hiçbirşey yemeden 4-5 saati rahatça geçirebiliyorum ki eskiden 1 buçuk saat sonra yine şekerim düşerdi ve acıkırdım.
Bugün regl dönemine girmiş olmama rağmen regl öncesi aşırı sendromlar krizler yaşamadım şükürler olsun.
yani eskisi gibi şeker düşmeleri tatlı istekleri, depresyonlar ağlamalar olmadı. daha hafif belirtiler oldu. tatlı isteği yerine hafiften iştah artışı, depresyon yerine ufak bazı kaygılar yaşadım ve ağlayacağım boyuta gelmedi. ve artık regl düzensizliği de olmuyor son 3 aydır düzene girdi. oysaki eskiden 3 ayda 1 oluyordu bu dönemlerim. neler çektiğimi anlayın siz. bunları sağlığıma kavuşuyor olmanın alametleri olarak görüyorum. düzenli aldığım vitaminin de etkisi olmalı. çünkü bu dönemlerdeki sendromların çoğu vucuttaki bazı vitaminlerin minerallerin eksikliğine de bağlıymış. o eksik büyük ölçüde kapanmış olmalı durum böyle olduğuna göre :) tansiyon yüksekliği konusunda da kısmen rahatladığımı hissediyorum. artık sabahları mutlu,dinç ve hayattan beklediğim bir amacım olarak kalktığım için ve şu an ne için yaşadığımı bildiğim için çok mutluyum
eskiden vaktimi ne yaparak öldürmeliyim derken, şimdi ise bu vakti ne yaparak değerlendirebilirim ? diye soruyorum kendime.
Bugün tartım yine bana süpriz yaptı ve regl döneminde olmama ve su tutma ihtimalime rağmen tartıda yine gramla kilo vermişim. 100 gram daha gitmiş yani 83.8 kg çıktım.
geçen yılın ağustos ayından beri kilolarımla ciddi şekilde mücadeleye başlamıştım aslında. yani ağustos 2012 ye dayanıyor en son ki kilo savaşım. önceki yıllardaki savaşları saymıyorum bile.
demem o ki, ağustos 2012 de 89.0 kg olan ben şimdi nisan 2013 te 83.8 kg ye düşerek toplam 6.2 kg vermişim :)