Alıntı:
arya84 Nickli Üyeden Alıntı
Doğru aslında alışılan herşey normal gelir ama kilom normal gelmiyor bana ne zaman zayıflarsam o zaman gerçek değişimi görücem çünkü kilo vermeme engel blokajlarım olduğuna inanıyorum. bugün toplasam 1000 kalori olmamıştır yediklerim 1aya yakındır diyet yapıyorum ama vücudum su tutuyor. bacaklarımda çukurlar oluyor.
ayrıca ben bu telkinlerin öyle yıllarca değil 1-2 ay dinlenerek etki ettiğini biliyordum yanlış mı biliyorum. ömür boyu ilaç kullanmak gibi hep mi dinlicez ? |
yaptığın diyetin adı nedir arkadaşım ? ben karatay diyeti yapıyorum 3 aydır ve çok memnunum. ve de günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. ekmeksiz duramayan sürekli şekeri düşen ve yedikten 1 saat sonra tekrar acıkan hiçbir diyeti uygulayamayan ben, bu diyet sayesinde 4-5 saat birşey yemeden ve enerjim düşmeden durabiliyorum ve tabi ki kilo da veriyorum ve bu gelişmeleri günlüğümde paylaşıyorum. tavsiye ederim. sonunda kendime göre bir diyet buldum ve çok mutluyum. Bunu da canan efendigil karatay' ın Karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık adlı kitabını okumama ve özümsememe borçluyum.
aynı telkinleri yıllarca aralıksız dinlemek bence de kanıksama yapar ve etkisini kaybedebilir. tabi bunu uzun süre telkin dinlemiş insanlara sormak daha doğru. benimkisi sadece fikir. ama belli periyotlarda bir süre ara verip sonra tekrar telkinleri tekrarlamak iyi olur bence.