Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2013, 10:02 AM   #33 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Merhaba sevgili günlüğüm,
artık telkinler, esmalar, dualar ve motivasyon mp3leri ve tabi ki diyet ve egzersiz hayatımın rutin bir parçası olarak kalıcı olarak getirmeyi günlük alışkanlık haline getirmeyi başardım. uykusuz da olsam yorgun da olsam inat edip yapıyorum.
sabah saat 6.00 da kalkmak da benim için rutin hale geldi.
kendimi çok sağlıklı ve dinç hissetmeye başladım. sağlığım düzeliyor çok şükür.

şimdi artık hayatıma, düzeltmek değiştirmek istediğim bazı şeylerle ilgili ufak eylemler katabilirim. yukarıda saydığım diğer yaptıklarım artık benim için extra yük ve angarya değil, hayatımın normal doğal hali oldular. o yüzden aşırı yük gibi birşey sözkonusu olamaz.

düzeltmek için harekete geçmek istediğim yeni şeyler, öncelikle saçlarımın sağlığı ve güzelliği üzerinde yoğunlaşacağım. saçlarımı sık sık boyamaktan çok yıprandılar inceldiler ve dökülüyorlar..geçmiş yıllara göre çok azaldı saçlarım. bunun için neler yapabilirim ? aldığım vitamin hapları ve sağlıklı beslenme zaten bir ölçüde işe yarıyordur ama dıştan da bakım şart. Bugün saç dökülmesini önleyen vitaminli şampuanlardan ve bakım serumundan alıp kullanmaya başlayacağım. ve dışarı çıkmak için fırsat bulduğumda hava şartları izin verdiğinde kuaföre gidip saçlarımın uçlarından kestireceğim.bir de saçlarımı eskisi kadar sık boyamamayı düşünüyorum. her ay boyamak yerine en azından 2 ayda bir boyamayı düşünebilirim. ve de her boya uygulamasında komple boya yapmak yerine sadece dip boya yaparım :)
Bugün tartım bana 83.4 kg ye düştüğümü söyledi :)

diğer hayatıma katmak istediğim şey ise kendime kitap okuma sevgisini aşılamak, sevdiğim kitapları hergün günde birkaç sayfa okumaya başladım.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla