16-04-2013, 12:25 PM
|
#14 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sevgili Günlüğüm Aranızda İkizler burcu erkeği olan var mı? Varsa çıkışa gelsin, görülücek bi hesabım var da
Şaka bi yana, sevgili günlük, bu aralar aşırı hassasım. Kullandığım hormon ilaçlarından olsa gerek... Sokakta kedi görünce bile ağlamak istiyorum.
Bu yüzden doğal olarak, mr. ikizler mesajlarıma zoraki cevap verip, "canım çok sıkkın sonra konuşalım" deyip ertesi gün twitterlarda komikli momikli fotoğraf paylaşırsa dünyaları yıkarım arkadaş. Arkadaşlarımın hepsi "sana inanamıyoruz, sen erkek gibi kızdın, bu triplere giricek en son insandın." diyolar. Ben de kendime çok şaşırıyorum. Konuşmak istemediği zaman hiç zorlamazdım ben onu, sonra kendiliğinden mesaj atardı zaten. Yalan söyliceğini de zannetmiyorum yani canım sıkkın diyosa gerçekten sıkkındır, kimseyle konuşmak istemediği bi dönemdedir. Resim de paylaşsın yani, nolmuş? Niye anlayışla karşılamadımki? Çok fazla üstüne gittim ve iyice geri çekti kendini. 1 hafta sonra İstanbul'a dönücektim ve çok mutlu bi şekilde buluşucağımız günü filan kararlaştırmıştık çok önceden. Kavgadan sonra sordum buluşucak mıyız diye, bilmiyorum şuan konuşuruz dedi :( Sen de abarttığımı mı düşünüyosun yoksa sevgili günlüğüm? Eğer öyleyse söyle çünkü kaç gecedir gözüme uyku girmiyo, çok sıkıntılıyım Hep kaybetme korkum yüzünden oluyo bunlar, aşmam lazım artık, koca kız oldum
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen |
| |