Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2013, 08:08 PM   #19 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Değişime adım adım...

Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nefes _almak, hiç bu açıdan düşünmemiştim. doğru olabilir ama bu da demek oluyor ki biz hep daha iyisini istiyoruz. ya da memnun olmuyoruz yeni halimizden. tamam değiştim, iyiyim artık demediğimize göre.
zaten kişisel gelişim dedikleri şey dipsiz bir kuyu. ömür boyu devam eden bir süreç. kişisel gelişimin sonu yok. o yüzden bir kişinin bile ben artık oldum bittim tamamdır dediğini hiç duymadım.kişisel gelişim konusunda uzmanlaşmış kişiler bile bunu söylemezler. Sokrates bile " bildiğim tek birşey varsa o da hiçbirşey bilmediğimdir" demiştir. kişi sorun olarak gördüğü şeyleri aşmış olsa bile bir süre sonra diğer başka sorunlarına odaklanabilir veya daha fazlasını isteyebilir. sadece 1-2 sorununu aşmış onların defterini kapatmıştır ama kuyrukta bekleyen başka sorunları daha vardır. ama o süre içinde değişmiştir ve kendine özgüveni gelmiştir. en azından başka şeylere odaklanmaya devam etse bile artık özgüven kazanmanın savaşını vermiyordur. veya sorunu başka her ne ise :)
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla