Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2013, 12:55 PM   #38 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam kafamın daha dingin olduğu bi gün sana bi kitap listesi hazırlicam. Şu sıralar nedendir bilmiyorum ama uykusuzluk çekiyorum. Sarhoş gibiyim. Ama haftaya daha iyi olurum. O zaman söz, kendi kitaplarıma bi göz atıcam, ne var ne yok diye.
Hangi şehirdesin? Aktarlarda hep oluyo barcelino, internetten araştırırsan bulabilirsin. Gerçi badem yağının içine karıştırıp kullananlarda var. İnternetten bakabilirsin. Benim saçlarım çok narin, bebek saçı gibi olduğu için bakım konusunda uzmanlaştım artık :D Kafama sürmediğim şey kalmadı. Ama en son bu karışımda sabit kaldım. Sıkılmadan 15 dk masaj yaparsan çok faydasını görürsün.
merhaba canım. birkaç gün giremedim siteye, günlük işler başımdan aşmıştı kusura bakma dediğin bakım yağını nihayet bulabildim ve aldım ve ilk bakımımı da yaptım :) zamanla nasıl olacağını heyecanla bekliyorum. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)

Alıntı:
mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de ego-kendine güven-kilo verme- korkuma kalkanı dinliyorum. bence kendine güveni eklersen diyet ve sporunda sana daha destek olur.
önerin için teşekkürler :) doğru söylüyorsun kendine güvenebilmek de çok önemli. insan kendi kendinin dostu olamazsa kendine güvenip kendi kendini destekleyemezse bütün çabalar boşa gitmeye mahkum. ilk fırsatta kendine güveni hemen eklemeyi düşünüyorum.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla