Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2013, 08:37 AM   #26 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sevgili Günlüğüm

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili günlük,
Kullandığım ilaç beni fazlasıyla hassaslaştırdı, üzüntüden elimi kolumu kaldıramicak hale gelmiştim. Ama haftalar sonra bugün ilk defa yüzüm güldü. Sanırım sabah dinlediğim mutluluk telkinlerinin etkisi bu. İnşallah hiç bozulmaz hep böyle devam eder. Bugün Allah'ıma şükürler olsunki, olayı biraz fazla abarttığımı kabul ettim ve çok rahatladım. Adamın boşu boşuna üstüne gittim günlerce. O da kendini iyice geri çekti. Cool bi kızdım ben ya, bozmasaydım kendimi
Bu gece imgeleme çalışması için kendimi hazır hissediyorum. Burdan yeterince bilgi topladıktan sonra yatağıma geçip yapıcam bunu. Telkin dinlemeye de tam gaz devam
ne ilacı kullanıyorsun canım ? depresyon için falan mı ?
eğer öyleyse, çoğu depresyonların aslında vucuttaki omega 3 eksikliğinden ileri geldiğini okumuştum ve bunu okuduktan sonra balıkyağı kullanmaya başladım. gerçekten morali yükseltiyor tavsiye ederim :) hem ilaçtan daha doğal.
günlük hayatımızda mutlu olmak için hiç çaba göstermediğimiz günler telkinlerin etkisi balon gibi sönüp gidebiliyor. ama biz kürekleri çekmeye durmadan devam etmeliyiz. ama bazen daha yavaş ama bazen daha hızlı . yorulup çok da yavaşlasak durma noktasına gelmemeliyiz :)
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla